BELÉPÉS CSAK NŐKNEK!

Gyakori kérdések a női autósiskolával kapcsolatban


Tanulhatnak-e fiúk ebben az autósiskolában?

Igen, tanulhatnak, sőt az a tapasztalat, hogy nagyon jól érzik magukat nálunk!
És nem csak arra gondolunk, hogy az elméleti oktatás alatt csinos lányok társaságában sajátíthatják el a KRESZ-t, bár ez sem utolsó szempont.
Azt látjuk, hogy az autóban, a gyakorlati oktatás közben alkalmazott speciális módszereink is jó hatással vannak elsősorban azokra a fiúkra, akik úgy érkeznek hozzánk, hogy nem vezettek még sohasem autót.

Hol található az autósiskola?

A Mosolyzóna Autósiskola Budapesten található. A központi iroda és elméleti oktatóterem jól megközelíthető helyen, a Rákóczi térnél van. A vezetési gyakorlatok pedig szerte a városban zajlanak, választhatasz, hogy Kispesten, Kelenföldön, Óbudán, Angyalföldön vagy a stadionok környékén szeretnél gyakorolni

Mikor indulnak tanfolyamok?

A Mosolyzóna Autósiskolában elsősorban mi alkalmazkodunk hozzád!
Ezért a honlapunkon nem találsz indulási időpontokat. De ha jelentkezel hozzánk, leírod az időbeosztásodat és azt, hogy mikorra szeretnéd ha meglenne a jogosítványod, akkor összeállítunk neked egy olyan időrendi ajánlatott, amivel biztos, hogy elégedett leszel!
Ha pedig szeretnéd a foglalkozásokon elmondottakat internetes tanulással kiegészíteni, akkor ezt a saját Digikresz rendszerünkön keresztül bármikor megteheted. Ennél rugalmasabb megoldás nem létezhet! JELENTKEZEM MOST A TANFOLYAMRA!

Nem találtam az oldalon árakat!

Ha megnézed az autósiskolák oldalait, akkor azt láthatod, hogy mindenütt igen kecsegtető díjakkal találkozhatsz.
Sokan elcsábulnak emiatt, de amikorra befejezik a jogosítványszerzést, akkor már arról panaszkodnak, hogy a meghirdetett árak többszörösét költötték el vezetésre és pótvizsgákra.

Ebben is egyediek vagyunk. Maga a módszer is egy olyan sikeres és hatékony eszköz, amivel tízezreket spórolhatsz, és megkímélheted magad a felesleges plusz vizsgáktól. De ezen felül ahogyan az időbeosztást, úgy a tandíjat is személyre szabottan alakítjuk ki számodra.
Többféle csomag közül választhatsz, mindegyikhez jár akció és több ezer forintos kedvezmény. Személyre szabott ajánlatunkat a jelentkezésed után a lehető leghamarabb megküldjük számodra!
Ne feledd, sokszor egy gyors döntés is rengeteget jelenthet, jelentkezz még ma a tanfolyamra, hogy a legjobb feltételekkel és a legtöbb kedvezménnyel tanulhass! JELENTKEZEM MOST A TANFOLYAMRA!

Ki lesz az oktatóm?

A Mosolyzóna Autósiskolában csak olyan tanárok és tanárnők dolgoznak, akik folyamatos felkészítésben vesznek részt. Ez azt jelenti, hogy azon felül hogy kiváló szakemberekről van szó, jól értenek a nők nyelvén, majd meglátod, hogy türelmességből és figyelemből ötösre fognak vizsgázni nálad!
Hogy az oktatók közül helyesen választhass, ebben segíteni fog az elméleti oktatód is, aki addigra jól ki fog ismerni téged.
Eddig még mindig, mindenkinek bejött az ajánlata!

Hol és mikor fogunk gyakorolni, és milyen autót fogok vezetni?

Budapest területén, a már említett hat hely közül választhatsz magadnak.
A jelszavunk az, hogy ne Te alkalmazkodj az autósiskolához, hanem az autósiskola hozzád. Így az időpontok egyeztetése előtt mindig tied lesz az utolsó szó!
Kisméretű, könnyen vezethető, modern autókkal tanítunk. Ebben biztosan nem fogsz csalódni.

Hogyan értesülhetek a Mosolyzónával kapcsolatos napi hírekről, információkról?

Rengeteg hírünk lesz, ezt már előre elárulhatom!. Vezetési tanácsok, KRESZ-szabályok értelmezése, tanulságos és humoros esetek és nem utolsósorban játékok, amelyen nagyon sok mindent nyerhetsz!
Hogy mindezekről értesülj nem kell mást tenned, csak a Facebook-on megkeresni oldalunkat, de még egyszerűbb, ha itt a lap alján lájkolsz egyet!

Mikor és hol jelentkezhetek a Mosolyzónába?

Nem kell sehová sem menned, senkit sem felhívnod.
(Bár ezen a könnyen megjegyezhető budapesti telefonszámon napközben bármilyen feltett kérdésedre szívesen válaszolunk: 333-3323)
Csak kattints ide, küld el a legszükségesebb adataidat, és amilyen hamar csak lehet megkeresünk téged, hogy összeállíthassuk a legjobb ajánlatot számodra!
Engem meggyőztetek, szeretnék további információkat!